VERS HOEVEIJS

EEN GENOT VOOR DE SMAAKPAPILLEN

Genieten van een lekker 'vers' ijsje

Bij Knooppiunt 03 vind je een ware traktatie voor de liefhebbers van vers hoeveijs. We zijn gepassioneerd over het creëren van een unieke smaakervaring en zijn er trots op dat we alleen het allerbeste ijs aanbieden. Ons vers hoeveijs wordt met zorg en vakmanschap bereid, met behulp van de fijnste ingrediënten.

Wat ons vers hoeveijs zo speciaal maakt, is het ambachtelijk vakmanschap waarmee het wordt gemaakt. Wij geloven we in traditionele waarden en gebruiken we ambachtelijke methoden om ons hoeveijs te bereiden. Elk ijsje wordt met de hand gemaakt, met aandacht voor elk detail. Dit resulteert in een buitengewoon smaakvol eindproduct dat de smaakpapillen streelt.

De kwaliteit van onze ingrediënten staat bij ons voorop. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten voor ons hoeveijs. Onze melk is afkomstig van gezonde koeien die vrij rondlopen op lokale boerderijen. Dit zorgt voor een rijke en romige basis die de perfecte textuur en smaak aan ons ijs geeft.

We introduceren regelmatig seizoensgebonden smaken om je te verrassen en te laten genieten van de beste ingrediënten van dat moment. Of het nu verfrissende vruchtensorbets zijn tijdens de zomerse hitte, of warme en kruidige smaken in de herfst, ons seizoensgebonden aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te proeven valt.